VIVITAS står för en personlig hälso- och läkarvård. Vi fokuserar på hela människan för att både kropp och själ ska må bra. Målet är att genom teamarbete mellan olika professioner så ska många problem direkt kunna lösas.

Med hjälp av våra hälsokontroller identifierar vi riskfaktorer till ohälsa för att i god tid kunna hjälpa till att förändra beteende för att befrämja hälsan. Vid redan etablerade problem har vi möjlighet att ge snabb, personlig och professionell hjälp både genom våra läkare, sjuksköterskor, naprapater, psykoterapeuter samt ytterligare genom vårt kontaktnät med många olika specialister.  Vi ser människan som en helhet och gör allt för att hjälpa dig att hitta till god hälsa.

Vi vänder oss till privata patienter som vill ha en mer personlig vård i trevlig miljö, men också till företag som vill ha en företagshälsovård där man får en specialanpassad företagshälsovård som passar just det egna företaget.

Lätt att nå oss
Hos oss får du någon som svarar i telefon när du ringer, eller ber att få ringa upp inom kort. Du kan även lätt nå oss via e-mail eller fylla i kontaktformuläret.
e-mail: info@vivitas.se
telefon växel : 08-410 426 00

VIVITAS

Helena Sjöberg Garp
Helena Sjöberg Garp
Verksamhetschef  Leg sjuksköterska
Amanda Stark  Leg läkare Maria Brolin Leg läkare
Charlotte Wiener  Leg sjuksköterska Eivor Olsen Leg sjuksköterska
Inga Sjundemark Leg sjuksköterska Anneli Larsson Leg sjuksköterska
Marcelle Scott Mikaelsson Leg sjuksköterska Birgitta Flensburg Kognitiv terapeut KBT
Björn Hedman  Leg naprapat, Ergonom Maria Granelli  Beteendevetare, Leg psykoterapeut KBT