Om oss

Vi på Vivitas

VIVITAS står för en professionell och personlig hälso- och läkarvård. Vi fokuserar på hela människan för att både kropp och själ skall må bra. Målet är att genom teamarbete mellan olika professioner skall många problem direkt kunna lösas under samma tak.

Med hjälp av våra specialanpassade screening metoder identifierar vi riskfaktorer till ohälsa för att i god tid kunna hjälpa till att förändra beteende för att befrämja hälsan. Vid redan etablerade problem har vi möjlighet att ge snabb, personlig och professionell hjälp både genom våra doktorer, naprapater, psykoterapeuter samt ytterligare genom vårt kontaktnät med många olika specialister.  Vi ser människan som en helhet och gör allt för att hjälpa dig att hitta de “tre vägarna till god hälsa”!

Vi vänder oss till privata patienter som vill ha en mer personlig vård i trevlig miljö, men också till företag som vill ha en företagshälsovård där man genom sin personliga kontaktperson får en specialanpassad företagshälsovård som passar just det egna företaget.

Generösa öppettider
Vi vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. Därför erbjuder vi både kvällstider samt öppnar tidigare någon dag i veckan.

Lätt att nå oss
Hos oss får du någon som svarar i telefon när du ringer, eller ber att få ringa upp inom kort. Du kan även lätt nå oss via e-mail eller genom att fylla i kontaktformuläret till höger.
e-mail: info@vivitas.se
telefon växel : 08-410 42 600

Vivitas team

Charlotte Gyllenram Charlotte Gyllenram
Leg läkare. Specialist i Allmänmedicin
Ansvarig för Medicinska hälsan 
Birgitta Flensburg
Leg socionom
Terapeut Kognitiv beteende terapi
Ansvarig för den Psykosociala hälsan
Björn Hedman
Leg naprapat
Ansvarig för den Fysiska hälsan
Lotta Wiener
Leg sjuksköterska
Ansvarig mottagningssköterska Psykoterapeut
Lena Söderberg
Leg sjuksköterska
Hälsocoach / kostrådgivare
Ansvarig för Företagshälsovården
Marcelle Mikaelsson
Leg sjuksköterska / Hälsocoach

 

 

  • Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande